Saturday, 5 December 2015

Filled Under:

Puisi yang bertajuk 'wasiat buat tauke' ini akan membuatkan hati kita sebak dan sayu sekali.


[+]Puisi yang bertajuk 'wasiat buat tauke' ini akan membuatkan hati kita sebak dan sayu sekali. Nukilan daripada seorang lelaki yang bernama Sharimi Shaharuddin di tujukan istimewa buat Tauke, sahabat paling rapat dengan Pak Yus yang ketika ini masih bersedih dengan kehilangan arwah Pak Yus. Tauke amat sedih sekali sampaikan airmata pun dah tak nak keluar.

BACA LAGI : KEJADIAN SEBENAR-BENARNYA YUS JAMBU MENINGGAL DUNIA TERJAWAB!BACA LAGI : LUAHAN SAYU AYAH YUS JAMBU MENGENAI ARWAH ANAKNYA ITU..
[+]Pada malam juara parodi sempena mengingati pemergian Pak Yus, kita semua bersedih dengan setiap kenangan yang ditinggalkan oleh Pak Yus. Hilangnya tawa ria yang sentiasa dihiburkan pak yus ketika beliau masih ada lagi...


BACA LAGI : Assalamualaikum Sesiapa yang mempunyai gambar arwah dalam keadaan berkafan dapat menurunkan gambar-gambar tersebut media sosial demi menghormati perasaan keluarga arwah  Saya Hafeez Akmal mewakili pihak keluarga arwah @Yus_Jambu ingin memaklumkan arwah telah selamat di kebumikan di kampung halaman beliau jam 2 petang tadi ..  BACA LAGI : KEJADIAN SEBENAR-BENARNYA YUS JAMBU MENINGGAL DUNIA TERJAWAB!

[+]Perginya takkan kembali lagi. Semoga arwah Pak Yus tenang di sana. Rehatlah sahabat!!.