Monday, 30 November 2015

Filled Under:

Assalamualaikum Sesiapa yang mempunyai gambar arwah dalam keadaan berkafan dapat menurunkan gambar-gambar tersebut media sosial demi menghormati perasaan keluarga arwah Saya Hafeez Akmal mewakili pihak keluarga arwah @Yus_Jambu ingin memaklumkan arwah telah selamat di kebumikan di kampung halaman beliau jam 2 petang tadi .. BACA LAGI : KEJADIAN SEBENAR-BENARNYA YUS JAMBU MENINGGAL DUNIA TERJAWAB!


Assalamualaikum Sesiapa yang mempunyai gambar arwah dalam keadaan berkafan dapat menurunkan gambar-gambar tersebut media sosial demi menghormati perasaan keluarga arwah

Saya Hafeez Akmal mewakili pihak keluarga arwah @Yus_Jambu ingin memaklumkan arwah telah selamat di kebumikan di kampung halaman beliau jam 2 petang tadi ..

BACA LAGI : KEJADIAN SEBENAR-BENARNYA YUS JAMBU MENINGGAL DUNIA TERJAWAB!

Saya juga memohon supaya sesiapa yang mempunyai gambar arwah dalam keadaan berkafan dapat menurunkan gambar-gambar tersebut media sosial demi menghormati perasaan keluarga arwah ..

BACA LAGI : Respon Dari Jihan Muse Selepas Gambarnya Tidak Memakai Tudung Ketika Melawat Pak Yus Di Hina.

Saya memohon agar kita dapat menghormati keluarga arwah yang dalam kesedihan..

Sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

BACA LAGI : LUAHAN SAYU AYAH YUS JAMBU MENGENAI ARWAH ANAKNYA ITU..

Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang2 beriman ..
Al-fatihah